Kauneuttasi korostava meikki ja hyvinhoidetut, kauniit kynnet ansaitsevat tulla nähdyksi. Beauty by Mare Bella!

BIO SCULPTURE

Käytössäni ovat pääkynsisarjoina Bio Sculpture, Beauty Nails ja O.P.I . Kynsissä löytyy vaihtoehtoja supernäyttävistä todella luonnollisiin. Olipa toiveenasi oman kynnen geelivahvistus, kestävä geelilakka tai pidennykset, Mare Bellasta saat toiveittesi kynnet juuri sinun kynsityypillesi sopivilla materiaaleilla. Valittavanasi on runsas väri-ja koristevalikoima.

Teemme oman kynnen geelivahvistuksia, vanhojen geelien poistoja, pidennyksiä ja koristeluita. Teemme kauniita maalauksia joihin saat halutessasi Swarosvskin kristalleja! Kiireisille kynsien hoitoon saat geelin poiston yhteydessä Minimanic-manikyyrin!


O.P.I GEELIKYNSILAKKAUKSET

Opi geelilakkaukset kokovärillä tai ranskalaisittain. Teemme nopeita Gel Color Led geelauksia ja kestolakkauksia, varpaiden kynsiä unohtamatta!

 


BEAUTY NAILS

Oman kynnen muotoilut ja geelaukset joko luonnollisesti, ranskalaisittain tai kokonaan värjättyinä. Myös pidennykset tipeillä tai muotilla. Kysy lisää!


IBX KYNSIHOIDOT

Famous Names LLC:n lanseeraama ja patentoima IBX System on kaksiosainen hoitomenetelmä, jonka avulla voidaan muodostaa suojakerros osaksi luonnonkynttä ja samalla korjata mahdollisia vaurioita. Sitä voidaan käyttää merkistä riippumatta kaikkien geelilakkausten alla ja/tai luonnonkynnen vahvistamiseen ja korjaamiseen.

IBX SYSTEM -hoidoilla on saatu erinomaisia tuloksia myös pidempiaikaisten kynsitraumojen hoidossa.