Tarjoamme useita erilaisia ihania vartalohoitoja ja käsittelyitä sinun vartalollesi. Hemmottelevaa, hoitavaa vai molempia?

VARTALOHOIDOT

Klassinen vartalohoito kuivaharjauksella ja hieronnalla, kiinteyttävä spavartalohoito ja aromahieronta koko vartalolle valitsemallasi aromaattisella öljyllä. Katso tarkempia tietoja hinnastosivuiltamme!


ALEKSANDRIA BODY SUGARING KARVANPOISTOKÄSITTELY

Sokeri on 100 %:nen luonnontuote eikä tuotetta ole testattu eläimiin. Sillä voidaan poistaa hyvin lyhyttä karvaa, jopa alle 2 mm:n pituista karvaa. Karvat eivät katkeile ja iho pysyy karvattomana pidempään. Sokeri on hygienistä, ei tartu eläviin ihosoluihin, siksi sokeroinnin avulla saadaan turvallisesti ja hellävaraisesti poistettua karvat myös intiimialueilta. Sokeroinnin avulla saadaan vähennettyä ja heikennettyä karvoitusta paljon tehokkaammin kuin vahauksella. Sokeri ei ole kuumaa. Se ei polta eikä aiheuta arpia. Sokerointi on myös mitä parhain vartalonkuorintamenetelmä.


KUUMAKIVIHIERONNAT

Kuumakivihieronta on tuhansia vuosia vanha hoitomuoto, jota on käytetty osana itämaista lääketiedettä. Kiviä on käytetty mm. puhdistushoidoissa, erilaisten kiputilojen hoidossa ja hermostollisten ongelmien hoidossa. Voimakkaasti stressiä laukaiseva ja rentouttava hoito vaikuttaa syvällisesti koko kehoa ja mieltä tasapainottavasti